euramin M DIRECT – Helpt de man op natuurlijke wijze

Steeds meer mannen lijden aan erectiestoornissen. Vaak is dit het gevolg van een verminderde bloedtoevoer naar de penisvaten. euramin M DIRECT met de aminozuur L-arginine kan hier helpen, en is een zachte alternatief voor chemische PDE5-remmers.

Ook jongere mannen kunnen aan potentie problemen lijden

Wanneer erectieproblemen zich voordoen is dit natuurlijk ontzettend verontrustend. Maar dit overkomt meer mannen dan vaak wordt aangenomen: Een op de vijf mannen tussen 50 en 59 jaar hebben last van erectiestoornissen. Maar ook steeds meer jongere mannen zijn van potentieproblemen getroffen. Gelukkig worden de meeste erectieproblemen door biologische redenen veroorzaakt en is daarom ook goed behandelbaar.

Erectiestoornissen kunnen zeer goed worden behandeld

Om een goede erectie te krijgen moet er veel bloed in het zwellichaam kunnen stromen. Wanneer de binnenwanden van de vaten niet flexibel genoeg zijn verstoort dit de doorbloeding. Hier zet de werking van euramin M DIRECT aan: De inname van de unieke samenstelling zorgt voor een algemene verbetering van het vaatstelsel in het hele lichaam, met name het zwellichaam.

Gezonde, flexibele bloedvaten (aders) zijn niet alleen essentieel voor een gezonde stofwisseling – door het verwijden en vernauwen van de bloedvaten wordt de bloedsomloop gereguleerd en maakt het mogelijk een erectie te krijgen.

Waaraan herkend men erectiele disfunctie

Men spreekt van verminderde erectiele functie wanneer een man niet in staat is een erectie te krijgen die tot aan een orgasme aanhoudt. Vaak is het dan niet meer mogelijk geslachtsgemeenschap te hebben. Wanneer dit langer als 6 maanden aanhoud dan spreekt men van een erectiestoornis ook wel erectiele dysfunctie (ED) genoemd.

ED - een vroegtijdige indicatie voor een hartaanval?

Studies hebben aangetoond dat potentieproblemen een belangrijke indicator voor een verhoogd risico op vasculaire ziekten zijn. Zo kan de diagnose van bloedsomloop-gerelateerde erectiestoornissen al 4 tot 10 jaar van tevoren op een beroerte of een hartaanval wijzen. Een belangrijke verbinding die bij vroegtijdige opsporing kan worden gebruikt.

euramin M DIRECT beïnvloed de erectiele functie op positieve wijze

M DIRECT per 4 capsules % NRV*
Thiamine (Vitamine B1) 3,6 mg 327
Riboflavine (Vitamine B2) 4,4 mg 314
Niacine 53 mg NE 331
Vitamine B6 4,4 mg 314
Vitamine B12 8,4 µg 336
Pantotheenzuur 20 mg 333
Foliumzuur 664 µg 332
Biotine 142 µg 284
Zink 4,4 mg 44
L-arginine 1016 mg -
L-ornithine 300 mg -
* Voedingswaardereferentie voor de dagelijkse inname

Vaatverwijding is de voorwaarde voor een erectie

L-arginine

L-arginine is de enige precursor van stikstofmonoxide (NO), een neurotransmitter in het menselijk organisme. Het leidt tot vaatverwijding waardoor bloed in de vaten kan stromen. Stikstofmonoxide is daarom essentieel voor een erectie. Arginine kan bovendien een positieve invloed op de productie van zaadcellen en de beweeglijk hebben.

Vitamin B-complex

B-vitaminen zijn essentieel voor alle fasen en vormen van energieproductie in de stofwisseling. Tegelijkertijd hebben ze een positieve werking op de stemming, concentratie en geven de zenuwen versterking. Vooral in tijden van verhoogde prestatiedruk en stress moet u rekening houden dat u voldoende B-vitaminen binnenkrijgt.

L-ornithine

Ornithine is in combinatie met arginine belangrijk - vooral bij de afbouw van ammoniak, een prestatie-reducerende eindproduct van de eiwitstofwisseling. Bovendien ondersteunt het de leverfunctie en zorgt voor een betere nachtrust en erectievermogen.

Zink

Het mineraal zink speelt een belangrijke rol bij de immuunrespons van het lichaam en bij de energieproductie. Het is ook betrokken bij de vorming van de schildklier- en geslachtshormonen, het bevordert de opbouw van spieren, wondgenezing en voorkomt haaruitval. Een tekort aan zink kan een verminderde prestatie veroorzaken zoals ook een verminderde libido.

Dit zeggen onze klanten

Ondersteunende voedingsmiddelen

Vis en zeevruchten zijn rijk aan zink en ondersteunen zo de opbouw van het geslachtshormoon testosteron. Een snufje chili zorgt via een pijnprikkel voor meer lichaamseigen endorfine, wat lustopwekkend kan werken. Daarnaast bevordert het de algemene doorbloeding.

Wat kunt u zelf doen

Naast de inname van euramin M DIRECT - de beste innameduur is zes maanden of langer - kunt u nog meer voor uw erectiele functie doen: Bijvoorbeeld door middel van beweging. Een korte wandeling kan zinvol zijn. Volgens een studie kan met slechts 30 minuten wandelen per dag het ED-risico met 41 procent dalen. Andere studies tonen aan dat beweging in matige tempo bij zwaarlijvige mannen van middelbare

leeftijd een terugkeer van seksuele prestaties stimuleert. Ook is het verstandig uw voeding onder de loep te nemen. In een klinische studie met betrekking tot het verouderingsproces bij mannen werd vastgesteld dat voeding rijk aan fruit, groente, volkoren producten en vis de kans op erectiestoornissen vermindert. Daarnaast is het verstandig niet teveel rood vlees te eten of voedingsmiddelen die witte bloem bevatten.

euramin M DIRECT

 

ondersteunt de basisverzorging met de aminozuren arginine & ornithine en bevat daarnaast vitamine B en zink en kan de erectiele functie van de man positief beïnvloeden.

euramin M DIRECT

euramin — de hoogste kwaliteit voor een eerlijke prijs

In Duitsland geproduceerd

Hoogste kwaliteit aan grondstoffen

Natuurlijke oorsprong

Onderzocht door deskundigen

Transparante receptuur